Mini Haul :)


Γεια σας κορίτσια μου! Πώς είστε? Συγγνώμη που χάθηκα όλο αυτό τον καιρό, απλά είχα πολλά τρεξίματα με τη σχολή κλπα αλλά ευτυχώς τελείωσα επιτέλους και είμαι πάλι εδώ!
Θα σας δείξω λοιπόν κάποια πραγματάκια που αγόρασα αυτό τον καιρό και μια μικρή "κριτική" για αυτά!



Ααααααα, να μην ξεχάσω να αναφέρω πως σήμερα πήγα στα Jumbo και περιττό να σας πω πως είναι ΓΕΜΑΑΑΤΟ με αποκριάτικα, αλλά ο διάδρομος στον οποίο κόλλησα πάνω από μισή ώρα, ήταν ο διάδρομος με τις μάσκες! Αρκετά σχέδια, δεν αγόρασα κάποια γιατί έχω άλλα σχέδια για τις Απόκριες φέτος, αλλά μου άρεσαν πολύ τα σχεδιάκια, γι'αυτό και σας παραθέτω μια φωτογραφία!




Καμία μασκούλα δεν κόστιζε λοιπόν πάνω από 5 €, ήταν όλες φθηνές και ωραίες κατ'εμέ!


Και ξεκινάω τώρα να σας παραθέτω τις αγορές μου!



Δυστυχώς, τα Body Shop στην πόλη μου, μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα θα κλείσουν.. Οπότε μόλις το έμαθα, πήγα και προμηθεύτηκα το αγαπημένο μου άρωμα! Ήθελα να πάρω και κάποια άλλα πραγματάκια, αλλά δεν υπήρχε τίποτα απολύτως, κι έτσι κατέληξα μόνο στο white musk libertine και αυτό σε eau de toilette γιατί όπως ανέφερα και παραπάνω, δεν είχε μείνει τίποτα. Λυπηρό πολύ να κλείνουν τέτοια μαγαζιά;/



Νομίζω πως το προϊόν αυτό είναι γνωστό πια, οπότε δε θα πω πολλά!
Απλά οτι η πωλήτρια του Hondos Center μου πρότεινε να πάρω κρέμα αντί για σπρέϊ, γιατί όπως είπε "είναι πιο αποτελεσματικό". Αν μου είπε ψέμματα, ενημερώστε με! :Ρ
Όπως και να'χει το προϊόν αυτό είναι πολύ καλό, κάνει καλό στα μαλλιά μου και μυρίζει υπέροχα!
Ι ❤ Aussie <3




Για αυτό το προϊόν από την Avon δεν έχω να πω κάτι καλό.
Το αγόρασα μόνο και μόνο επειδή δεν είχα ξαναπάρει body spray, αλλά απογοητεύτηκα!
Η συσκευασία του είναι όμορφη και "πιασάρικη", αλλά το περιεχόμενο δεν είναι καλό.
Έχει φοβερά έντονη μυρωδιά, έστω και με ένα ψέκασμα στους καρπούς!
Προσωπικά μόλις το μυρίζω με πιάνει φοβερός βήχας, οπότε και δεν το χρησιμοποιώ!




Και ξεκινάω από αριστερά : 

  • Κούπα από τα Jumbο, καθώς είμαι νήπιο, την οποία ερωτεύτηκα και κόστισε μόνο 1,50€ !!
  • Κρέμα απολέπισης Victoria Silk Touch με άρωμα καραμέλα :$ Θα τη δοκιμάσω και θα σας κάνω ένα καλό review, δεν την έχω δοκιμάσει ακόμη! Η τιμούλα της? 2,50 € μόνο!
  • Σημειωματάριο με το πολυαγαπημένο Παρίσι! Αν μπορούσα, όλα μου τα τετράδια-σημειωματάρια-στυλό κλπα θα ήτανε σε αυτό το σχέδιο, καθώς ΛΑΤΡΕΥΩ ΠΑΡΙΣΙ! (Κόστισε μόλις 1,50 €) 
  • Για το τέλος άφησα τα σαπουνάκια AROMA, τα οποία έχουν απίστευτη μυρωδιά και το άρωμά τους κρατάει στα χεράκια! Και όχι, δε χρησιμοποιώ κρεμοσάπουνο τελευταία, σαπουνάκια και πάλι σαπουνάκια! Και τα συγκεκριμένα κόστισαν μόλις 0,50 € το ένα!!





Καθώς λοιπόν δεν έχω τη δυνατότητα να αγοράσω ακριβά "σύνεργα" μακιγιάζ αυτό τον καιρό, έχω στραφεί στα πινελάκια από Make Up Professional, των Jumbo, κλασσικά :Ρ
Ωστόσο, είναι πολύ καλά πινελάκια, έχουν καλή τρίχα και δε μαδάνε παρ'όλο που έχουν χαμηλή τιμή.
Στη φωτογραφία φαίνονται πιο μικρά απ'ότι είναι στην πραγματικότητα, αλλά ειλικρινά είναι καλά πινελάκια και συνεχίζω να τα χρησιμοποιώ!!


Αυτά είναι τα πραγματάκια που αγόρασα τελευταία, γράψτε μου τη γνώμη σας αν έχετε κάποιο από τα προϊόντα αυτά και αν διαφωνείτε/συμφωνείτε μαζί μου!!



Να έχετε μια όμορφη νύχτα και να περνάτε όμορφα :*
Θα τα πούμε σύντομα 







     


8 σχόλια:

  1. Κλείνουν το body shop?Μα κάνουν τόσο promotion και κλείνουν μαγαζι;Κρίμα πάντως..Να χαρείς τα πραγματάκια σου!!!

    tzen89.blogspot.gr ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω πως κλείνουν μόνο στην πόλη μου λόγω υψηλού ενοικίου.. Πολύ κρίμα πραγματικά!
    Όπως και να'χει, σ'ευχαριστώ πολύ πολύ! <3


    * Το μπλογκ σου είναι παααααααρα πολύ ωραίο, και ΛΑΤΡΕΥΩ τα νύχια σουυ :$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρώτον σε ευχαριστώ πάρα πολύ που έγινες μέλος στο blog μου και δεύτερον σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια!Χεχε!!
    Καλό Σ/Κ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να'σαι καλά,απλά την αλήθεια είπα! Ελπίζω το ΣΚ σου να ήταν όμορφο, να περνάς τέλεια!! :-D

      Διαγραφή
  4. Να χαρείς τις αγορές σου!!! Με γεια!!! Δεν έχω αποκτήσει κανένα απ' όσα ανέφερες οπότε δεν έχω γνώμη!! Θα μείνω στην κρέμα απολέπισης Victoria Silk Touch με άρωμα καραμέλα!! Με το που ανέφερες άρωμα καραμέλα, το μόνο που σκέφτομαι είναι πως την θέλω!!! χαχαχα!
    Καλό μήνα και καλό σ/κο να έχεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Όσο για την απολεπιστική κρεμούλα, τη δοκίμασα 2 φορές και μου έκανε ένα δέρμααααα,βελούδο:Ρ και εμένα η μυρωδιά της με τράβηξε,έχω έναν έρωτα με την καραμέλα! Η συγκεκριμένη μυρίζει αλλά όχι ΠΟΛΥ έντονα,έχει ένα διακριτικό άρωμα:Ρ αξίζει πάντως, για 2,50€ κρέμα είναι μια χαρά! Καλό μήνα και να περνάς όμορφααααα!!!! :-D

      Διαγραφή
  5. pinelaki apo ta Jumbo exw agorasei ki egw alla to diko moy htan poly agrio kai den to xrisimopoiw ka8oloy.. omorfo to blog soy , se akoly8w pleon!!! filakia polla
    http://beautyandfashiondowntown.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλωσόρισες λοιπόν & σε ευχαριστώ που με ακολουθείς<3
      Τα δικά μου πινελάκια μού βγήκαν πολύ καλά,όσα έχω πάρει ως τώρα τουλάχιστον είχανε καλή ποιότητα! Τώρα αν αγοράσω άλλα καινούρια θα ενημερώσω,αν και δεν έχει κάποια ιδιαίτερη ποικιλία,τουλάχιστον στα δικά μας jumbo εδώ!
      Όσο για το μπλογκ σου τώρα,εννοείται πως θα το κοιτάξω,και θα σε ακολουθήσω κι εγώ! Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή